De Braziliaanse Flavia Saraiva komt naar het Gymgala

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 15 nov 2019

Gymgala 2019, een wervelende show voor de hele familie

Op 14 en 15 december gaat in de Lotto Arena te Antwerpen de 21ste editie van het Gymgala door. Een prachtige eindejaarsshow boordevol topgymnasten en special acts.

Een kleine turnster met een big smile. Flavia Saraiva is al lang geen onbekende meer in het meisjesturnen. De 20-jarige Braziliaanse begon met gymnastiek toen ze 7 jaar oud was en is ondertussen uitgegroeid tot een echt wereldster.

In 2016 turnde ze samen met haar team de teamfinale op de Olympische Spelen. Een fantastische prestatie voor het Braziliaanse team. Ook op de Spelen van 2020 zal Flavia te zien zijn. Hiervoor wist ze zich afgelopen oktober te kwalificeren op het WK in Stuttgart. Met een knappe 7de plaats in het allroundklassement en een toestelfinale aan grond en balk kan ze terugblikken op een geslaagd WK!

Wil jij deze topper ook aan het werk zien? Kom dan naar het Gymgala in december!

Tickets

De show op zaterdagavond en zondagmiddag zijn zogoed als uitverkocht. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. De EXTRA show op zaterdagmiddag heeft wel nog voldoende tickets ter beschikking! Kom je in groep? Dan geniet je van 5 euro korting per ticket!

> Bestel hier je tickets!


Inschrijven nieuwsbrief