Nationale Ritmiekploeg van Azerbeidzjan tekent present

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 29 nov 2019

Gymgala 2019, een wervelende show voor de hele familie

Op 14 en 15 december is de Lotto Arena te Antwerpen dé place to be voor alle gymnastiek- dans- en Rope Skipping fans. De 21ste editie van het Gymgaal belooft een fantastische show te worden!

In minder dan een maand staat de wereldtop te fonkelen in de Lotto Arena. Gymnasten in alle disciplines, de allerbeste skippers ter wereld en fantastische acts zorgen voor een show van jewelste!

In de discipline Ritmiek konden we een TOP-ploeg strikken! Gullu Aghalarzade, Veronika Hudis, Luzan Yelyzaveta, Safarova Maryam, Narin Gurbanova en Darya Sorokina vormen het nieuwe nationale senioren team van Azerbeidzjan. Ze stomen zich klaar voor de Olympische spelen deze zomer en laten jullie op het Gymgala al even proeven van hun twee nieuwe oefeningen. Van een primeur gesproken!


Tickets

De show op zaterdagavond en zondagmiddag zijn zogoed als uitverkocht. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. De EXTRA show op zaterdagmiddag heeft wel nog voldoende tickets ter beschikking! Kom je in groep? Dan geniet je van 5 euro korting per ticket!

> Bestel hier je tickets!

Inschrijven nieuwsbrief