Op het puntje van je stoel met deze special acts

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 19 nov 2019

Gymgala 2019, een wervelende show voor de hele familie

Kijk jij ook zo hard uit naar het Gymgala? Eindelijk je idolen ontmoeten en de internationale top aan het werk zien. Maar wat deze show zo speciaal maakt zijn ongetwijfeld de special acts.

Op 14 en 15 december zetten we de Lotto Arena te Antwerpen in vuur en vlam met de 21ste show van het Gymgala! Dit jaar wisten we deze special acts te strikken. Zet je schrap voor een show van jewelste!

/ C-Fam

Deze crew ken je ongetwijfeld van Belgium's Got Talent! Afgelopen week wisten ze hun ticket voor de finale in de wacht te slepen. Veertig jongens en meisjes dansen de pannen van het dak tijdens hun performance.

/ Russian Bar Credo

Halsbrekende toeren op een bar van amper 10 centimeter. Dat is wat dit Russisch kwartet doet. Een act die je niet snel zal vergeten!

/ Aomori University

Ze zijn met zes en brengen een verrassende choreografie op vloer. Dans en spectaculaire elementen worden synchroon door de Japanners uitgevoerd.

/ The swinging rings from Wald

De Zwitserse groep brengt een spectaculaire act aan de ringen. Ze swingen van links naar rechts en voeren synchroon dubbele salto’s uit. Een verbluffende act die je nog lang zal bijblijven!


Tickets

De show op zaterdagavond en zondagmiddag zijn zogoed als uitverkocht. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. De EXTRA show op zaterdagmiddag heeft wel nog voldoende tickets ter beschikking! Kom je in groep? Dan geniet je van 5 euro korting per ticket!

> Bestel hier je tickets!


Inschrijven nieuwsbrief