Wereldkampioen en Vice-wereldkampioen Tumbling tekenen present

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 3 dec 2019

Ook Belgische Tumbling en Trampoline-top aanwezig

Aftellen geblazen naar het mooiste turngala van het jaar! Op 14 en 15 december schittert de internationale wereldtop Tumbling én onze Belgische toppers op het Gymgala.

Afgelopen weekend vond in Tokyo (JPN) het wereldkampioenschap Tumbling en Trampoline plaats. Heel wat tumblers die ook naar het Gymgala komen kwamen in actie!

Aleksandr Lisitsyn (RUS) pakte na een spannende finale de wereldtitel. De 21-jarige Rus wist zich als eerste te kwalificeren en hield deze leiderspositie vast! Elliott Browne (GBR) die vorig jaar ook te gast was op het Gymgala werd Vice-wereldkampioen. We zijn blij dat we deze twee toppers aan het werk zullen zien op het Gymgala! Ze worden vergezeld door de Deen Rusmas Steffensen en de Rus Maxim Schlyakin.


Ook in België hebben we natuurlijk veel tumblingtalent! Tachina Peeters (Creativa Schelle) en Sam D'hoop (Turnkring Oostakker) kwamen ook in actie op het wereldkampioenschap in Tokyo. Tachina pakte in oktober nog goud op de wereldbeker in Valladolid en Sam wist op het WK een plek voor de World Games te veroveren. Deze twee toppers zullen samen met de internationale tumblers deelnemen aan het tumblingnummer!

Als laatste kondigen we met veel plezier Joris Geens en Simon Debacker (Lenig en Vlug Beveren Leie) aan. Zij kwamen in actie op het WK in discipline Trampoline Synchroon. Het wordt ongetwijfeld een verbluffende act!

TICKETS

Wil jij graag deze gymnasten aan het werk zien? Bestel dan snel je tickets! De zaterdagavond en zondagmiddag show zijn reeds uitverkocht maar er zijn wel nog tickets voor de show op zaterdagmiddag! Kom je in groep? Dan geniet je van 5 euro per ticket!

Inschrijven nieuwsbrief