Gymgala 2019, een geweldige show voor jong en oud!

Op zaterdag 14 en zondag 15 december staat dé eindejaarsshow voor alle gymnastiekfans op de agenda. Met deze 21ste editie van het Gymgala brengen we opnieuw een hoog staaltje gymnastiek. Zet je schrap voor de Belgische medaillewinnaars, internationale wereldsterren én enkele fantastische special acts! Ben jij ook van de partij?


Nieuws

Team BELGYM Acro & Toestelturnen meisjes vervolledigen cast

Dinsdag 10 dec 2019

We konden dit jaar weer heel wat internationale toppers strikken voor het Gymgala. Maar ook op eigen bodem beschikken we over heel wat talent!

Dit weekend Gymgala!

Maandag 9 dec 2019

Dit weekend is het zover, de 21ste editie van het Gymgala! Heb jij reeds je tickets kunnen bemachtigen? Om je bezoek aan de Lotto Arena vlot te laten verlopen geven we jou graag volgende praktische info mee.

Wereldkampioenen Recrean skippers aanwezig

Vrijdag 6 dec 2019

In minder dan 10 dagen verzamelen we met z'n allen in de Lotto Arena te Antwerpen voor het Gymgala. We kondigen vandaag met veel plezier een fantastische crew aan, de beste skippers van België in team!

Bestel je Team BELGYM-kalender 2020!

Donderdag 5 dec 2019

Dat we in België heel wat turntalent hebben is een feit. De Team BELGYM gymnasten werden verzameld in een sprankelende kalender voor het nieuwe jaar. Schaf snel jouw exemplaar aan!

Wereldkampioen en Vice-wereldkampioen Tumbling tekenen present

Dinsdag 3 dec 2019

Aftellen geblazen naar het mooiste turngala van het jaar! Op 14 en 15 december schittert de internationale wereldtop Tumbling én onze Belgische toppers op het Gymgala.

Nationale Ritmiekploeg van Azerbeidzjan tekent present

Vrijdag 29 nov 2019

Op 14 en 15 december is de Lotto Arena te Antwerpen dé place to be voor alle gymnastiek- dans- en Rope Skipping fans. De 21ste editie van het Gymgaal belooft een fantastische show te worden!

Team BELGYM jongens present op Gymgala

Dinsdag 26 nov 2019

Op 14 en 15 december gaat in de Lotto Arena voor de 21ste keer het Gymgala door. De jongens van Team BELGYM tekenen met veel enthousiasme present!

Maureen Vanherberghen is speaker van dienst

Vrijdag 22 nov 2019

Op 14 en 15 december gaat de 21ste editie van het Gymgala door. Telkens weer weten de speakers het publiek volledig mee te nemen in de sfeer van het Gymgala. Dit jaar is die taak weggelegd voor Maureen Vanherberghen.

Gymfed & Gymfed-clubs steunen de Warmste week

Woensdag 20 nov 2019

De Warmste Week van Studio Brussel is terug! Van 18 tot 24 december strijkt de mooiste week van het land neer in Kortrijk. Ook Gymfed en verschillende Gymfed-clubs steunen De Warmste Week!

Op het puntje van je stoel met deze special acts

Dinsdag 19 nov 2019

Kijk jij ook zo hard uit naar het Gymgala? Eindelijk je idolen ontmoeten en de internationale top aan het werk zien. Maar wat deze show zo speciaal maakt zijn ongetwijfeld de special acts.

De Braziliaanse Flavia Saraiva komt naar het Gymgala

Vrijdag 15 nov 2019

Op 14 en 15 december gaat in de Lotto Arena te Antwerpen de 21ste editie van het Gymgala door. Een prachtige eindejaarsshow boordevol topgymnasten en special acts.

Tumblingtopper Kristof Willerton sluit zich aan bij de cast

Vrijdag 8 nov 2019

Zaterdag 14 en zondag 15 december toveren we de Lotto Arena in Antwerpen om tot een ware gymnastiektempel. Internationale en nationale toppers staan samen in voor de show van het jaar!

Olympiër Uladzislau Hancharou tekent present

Dinsdag 5 nov 2019

Heb je nog geen plannen op zaterdag 14 of zondag 15 december? Kom dan naar de wervelende eindejaarsshow van de Gymnastiekfederatie, Het Gymgala!

Het Gymgala achter de schermen beleven?

Vrijdag 1 nov 2019

Op zaterdag 14 en zondag 15 december gaan er 3 shows van het Gymgala door in de Lotto Arena van Antwerpen. Door deze 3de show zijn we nog op zoek naar helpende handen.

Vice-wereldkampioen Toestelturnen Artur Dalaloyan komt naar het Gymgala

Dinsdag 29 okt 2019

Op 14 en 15 december organiseert Gymfed de 21ste editie van het Gymgala. Door het grote succes van de eindejaarsshow, organiseert Gymfed dit jaar maar liefst 3 shows!

Inschrijven nieuwsbriefFoto's 2018#gymgala2019

Twitter wordt geladen